Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Bahasa Arab Tinggi SPM

SPM Sebenar 2008 – Kertas 1
SPM Sebenar 2008 – Kertas 2
Percubaan SBP 2008 – Kertas 1
Percubaan SBP 2008 – Kertas 2
Percubaan Negeri Perlis 2008 – Kertas 2
Percubaan Negeri Perlis 2007 – Kertas  1 & 2
Percubaan Negeri Perak 2008 – Kertas 1
Percubaan Negeri Perak 2008 – Kertas 2
Percubaan Negeri Sembilan 2007 – Kertas 1
Percubaan Negeri Sembilan  2007 – Kertas 2
Percubaan Negeri Pahang 2007 – Kertas 1
Percubaan Negeri Pahang 2007 – Kertas 2

Terbaru!

Percubaan Negeri Perlis 2010- Kertas 1
Percubaan Negeri Perlis 2010 – Kertas 2
Percubaan Negeri Perlis 2010- Kertas 1 (Skema Jawapan)
Percubaan Negeri Perlis 2010 – Kertas 2 (Skema Jawapan)

*Koleksi Tambahan
Bahasa Arab Komunikasi  PMR Sebenar 2006
Bahasa Arab Komunikasi  PMR Sebenar 2007
Bahasa Arab Komunikasi  PMR Sebenar 2008

About these ads

38 Responses to “Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Bahasa Arab Tinggi SPM”

  1. Maaf takde
    Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

  2. ADE TK SOALAN PMR 2010-2012

    SPM 2005 -2012 SYUKRAN
    KL ADE
    ahza_7980@yahoo.com.my

  3. sy nk yg brkaitan dgn tmpt2 plancongan kt ngara kita..tlg msok kn kat sini eh..:)

  4. nur nazifa Says:

    yg spm punyee

  5. nur nazifa Says:

    sy mmerlukan soalan2 bat yg format baru………..

  6. as’salam,,,,blewh saya minta contoh karangan bahasa arab sperti amalan gotng royong,,,,,kerjasama,,,,bantu m’bantu,,,,,

  7. please help me..i need it now..

  8. slm..ada tak soalan saya mnta tu??soalan sbnar spm bhasa arab 2005.. :)

  9. adakah soalan spm arab 2005??saya mahu slwt2nya es0k pgi..bleh??

  10. adakah soalan spm arab 2005??saya mahu ari ni jg..

  11. athifah azammudin Says:

    takder soalan sebenar spm bahasa arab tinggi 2007 ker.. kalau ader tolong forward kat email saya ye sebelum hari selasa ini

  12. zatul dhia Says:

    best blajar arab bila dh phm mksd @mkna…

  13. sbnarnya dia xsusah..kcuali la kita phm btol2..:)

  14. susah gak bahese arab ni… mcm mane ae.. bulan 11 nak exam…

  15. faqhairah Says:

    x ssh pn ba…ana uhibbu lughatul alarabiah

  16. faqhairah Says:

    x ssh pn ba…ana uhibbu lughatul allughatul alarabiah

  17. aina waketa Says:

    ala..soaln ni snang je klu ad kmahuan na study

  18. salam cikgu yg soalan trial tuk 2011 xde ke??

  19. acyahussain Says:

    7/12/2011 . x sabar utk jwb soaln2 BAT nim . :)

  20. zaitun mohd lazin (@zaitun7):

    Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Sama-sama doakan agar Allah Ta’ala permudahkan urusan kita menuntut ilmu berteraskan niat yang ikhlas kerana-Nya :)

  21. Bukan blog tak update, post ni yang tak update. sila ke laman utama untuk tengok latest post. Syukran.

  22. eh…x update ke blog ni?

  23. sy teringin untk mgmbil subjek ni thn dpn..ssh ta?boleh berikan sdkit pndpt….

  24. muhammad sobri Says:

    jazakallah kpd yg create blog nie…..kalau boleh tambah lagi koleksi soalan + skema skali….sbb penting jugak sebagai pelajar nk buat rujukan,,,, really ap·pre·ci·ate wassalam…

  25. Masih ada yang ambil bahasa arab komunikasi SPM. maaf, tiada dalam simpanan soalan subjek berkenaan.

  26. salam…saya nak tnye ada x lg calon spm sekolah atau persendirian yg ambil b.arb komunikasi.dan ada x contoh2 soalan b.arb komnkasi spm?

  27. spm candidate 2011 Says:

    knpe soalan peperisaan spm 2010 bahasa arab tiada??sy cri di kedai pun tiada…

  28. mujahidah spm Says:

    hurm ^^ ada . soalan spm sbnr bating d cni ~

  29. soaln negeri perk pny xd ker???

  30. nur fasihahtul auni Says:

    salam,..x de ke conth2 soaln SPM format yg t’baru??

  31. Ada tambahan terbaru, soalan peperiksaan percubaan negeri perlis 2010. baru dapat.

  32. soalan sebenar SPM arab tinggi xad lg ke??

  33. soalan peperiksaan spm bahasa arab tinggi 2010 takde ke???sy amat perlukannya

  34. harap maaf. tidak ada dalam simpanan.

  35. ada x soalan 2009 n 2010?

  36. khairunnadia Says:

    Alhamdulillah saya dapat 9 A pmr hari ini.tahun dpn saya nak 11 A pula.jadi saya minta lebih banyak kertas soalan terutamanya bahasa arab untuk latih tubi.

  37. khairunnadia Says:

    jayyidun jiddan.

  38. napa x dberkn skema jawapn..sya perlukn..

Bagi komen sikit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 5,311 other followers

%d bloggers like this: