Huh..Coretan Kehidupan..

Assalamualaikum…

Kepada yang mengikuti drama karangan saya ni, episod berikutnya akan disiarkan dalam blog ini dalam 22 Disember nanti lepas saya tamat SPM dan lepas saya kembali dari kampung nanti.

Saja nak berehat seketika daripada berkarya ni…nak bagi otak relaks sebentar lepas habis SPM ni..apapun nak tahu apa yang akan berlaku dalam drama yang akan jadi semakin menarik ni..tunggu ya! hahaha…

Bagi sahabat-sahabat yang dah pun habis SPM..maklum la tak ambil subjek Bahasa Arab Tinggi dan Pendidikan Syariah Islamiah..rancang la aktiviti2 yang berfaedah sementara tunggu result exam tu…gunakan la masa sebaik2nya…yang bakal duduki exam 2 subjek lagi ni..jawab elok2 ok…

Bagi yang sedang tunggu result PMR pula..rasanya dah tak lama dah result nak keluar..banyak2 la berdoa ya supaya dapat apa yang diidamkan..mana ada istilah ‘merdeka’ kalau ikutkan cuma mungkin sebab seronok sangat agaknya….apa2 saja la..ok la tu saja yang nak dicoretkan…wassalam.

Bagi komen sikit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: