Sundays are the most suitable day to rest!

Huhuhu…tajuk dlm english tapi content dlm BM..apa ceritanya ni? He..bkn tak nak tulis dlm english..tp bnyak artikel & posts sebelum ni yg dlm english..so ni tulis dlm BM la pula…lagipun kata je BM..tapi bhasa rojak..hahaha…

Utk pengetahuan semua la..aku mmg agak busy smenjak dua menjak ni..dgn hal revision pra-IPT, kerja dkt rumah ni yg mcm2 ditambah pula aku jd pngerusi bg jawatankuasa Mjlis pghargaan guru/staf SMKAA…mjlis apa tu? aha..ni majlis yg klas aku dulu…5 Ali 2009…buat utk hargai jasa/smbangan guru2 & staf sekolah yg byk sgt…nmpak mcm mudah jadi pengerusi..tapiii..aku rasa aku yg pling pning kpala nk fikir smua hal yg brkaitan…tp tak apa la..

Aku pun dah nsihatkan kwn2 lain yg trlibat agar ikhlaskan diri bramal krana ALLAH..baru tak tension nak buat krja..huhuhu…hari ni la hari yg aku rasa aku dpt online lama sikit drpd hari2 lain dlm sminggu…dan hari ni juga aku mlas nk fikir sgt pasal kerja2 mjlis tu…esok baru fikir byk balik..

Harapanku…smoga korang smua tlg doakan agr majlis yg plan ni akan brjalan lancar n baik slain tak berlaku problem yg byk serta serius…insyaALLAH…huh..jarang bnar aku nk tulis coretan mcm ni..sbb selama ni..dasar aku ceritakan prjalanan hdup aku mlalui karya ceritaku…tak apa la..sekali skala ubah dasar ikut keadaan..hehehe…ok..that’s all for today…Good luck for future undertakings!

Bagi komen sikit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: