Aduhh..itulah kehidupan namanya!

Hari ni – 10 Mei 2010. Apa?! 10 Mei?! Biar betul! Hahaha…mcm org x berapa btul la pula. Memang la! Rasa mcm x prcaya je mggu dpn – 21 Mei – nak dftar dkt UIA dh. Rasanya baru je lagi habis SPM…rupanya…6 bulan dh brlalu!

Alhamdulillah, so far aku x la buang masa sgt spanjang 6 bulan ni…byk benda yg aku blajar. mostly informal la. mana ada join tuisyen ke kelas intensif apa smua. study sndiri2 tu ada la tp x byk mana pun.

6 bulan ni juga laa mcm2 konflik, dugaan, ujian apa smua jadi. Apa dia? Banyakkkk la! X larat nk cerita satu2…ok la. aku pun x la rajin nak menaip skrg ni. sbb? Byk lagi urusan kmasukan ke UIA yg belum selesai! Apapun, slagi hayat dikandung badan, perjuangan kita masih belum selesai! =)

2 Responses to “Aduhh..itulah kehidupan namanya!”

  1. insyaALLAH ada kesempatan saya tulis pasal tu ok. thanks for the suggestion!

  2. rabiatul Says:

    kalaw qajin..tulis ttg persediaan yg prlu dilakukan sblum melangkah ke ipta.!!
    gud luck..

Bagi komen sikit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: