Aduhh..itulah kehidupan namanya!

Hari ni – 10 Mei 2010. Apa?! 10 Mei?! Biar betul! Hahaha…mcm org x berapa btul la pula. Memang la! Rasa mcm x prcaya je mggu dpn – 21 Mei – nak dftar dkt UIA dh. Rasanya baru je lagi habis SPM…rupanya…6 bulan dh brlalu!

Alhamdulillah, so far aku x la buang masa sgt spanjang 6 bulan ni…byk benda yg aku blajar. mostly informal la. mana ada join tuisyen ke kelas intensif apa smua. study sndiri2 tu ada la tp x byk mana pun.

6 bulan ni juga laa mcm2 konflik, dugaan, ujian apa smua jadi. Apa dia? Banyakkkk la! X larat nk cerita satu2…ok la. aku pun x la rajin nak menaip skrg ni. sbb? Byk lagi urusan kmasukan ke UIA yg belum selesai! Apapun, slagi hayat dikandung badan, perjuangan kita masih belum selesai! =)

Advertisements

2 Responses to “Aduhh..itulah kehidupan namanya!”

  1. rabiatul Says:

    kalaw qajin..tulis ttg persediaan yg prlu dilakukan sblum melangkah ke ipta.!!
    gud luck..

  2. insyaALLAH ada kesempatan saya tulis pasal tu ok. thanks for the suggestion!

No comment?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: