Heii. . Why Silence ??

https://ordinaryguy92.files.wordpress.com/2010/10/101010.jpg?w=300

Hehehe. . . sudah lama benar aku tak coretkan apa2 dkt blog aku ni. . rasanya hampir 4 bulan ! ! Tu dia. . . lama giler ! huhu. . kenapa begitu dong ? Busy sgtkah ? Ermm. . . sorry, the answer is not available. keh33. . .

Actually, aku dibelenggu sedikit problem. . . . apa dia ? sorry again . . it is not to be told ok ! ! So, what to be written in this post ?  Ahaaa. . brsempena tarikh yg unik ni – 10.10.10 – aku nk bercerita skit la perihal diri aku yg unik ni. hahaha. .

Heii. . .percaya x klau aku gtau yg aku pernah guna lebih 10 no hp ? ? Haaaa. . mesti x prcaya kan ? Tul yg aku kata keunikan diriku ni. hehehe. . hakikatnya mmg aku pernah guna lebih 10 nombor tahu x ! !

Mungkin ada yg trtanya2 pula, apasal bnyak bebenor no yg gue guna . . ? Yg ni x ada jawapan . . Sbb aku ni mmg minat bab nombor2 ni. Well , aku ni kan terlalu fanatik dgn maths so mmg obsess la dgn nombor2 ni. asal jumpa no elok skit, beli. pastu jumpa yg lagi elok, beli lagi. pastu teringin guna operator yg lain, beli lagi. tu yg at last smpai bnyak tu.

Alhamdulillah pada akhir tahun 2007, lepas result PMR time tu . . akhirnya aku jumpa 1 no yg buatkan aku melekat terus dgn no tu sampai la ke hari ni. Cantik la juga no tu . . x de jumpa no yg lagi elok drpd tu setakat ni. Apa dia ? ? secret laa. . privacy punya hal laa. .

Tapi aku nak list down no2 lain yg aku pernah guna tapi yg aku masih ingat lagi la no2 tu . . .

1. 017-4970161 ( my first ever number used – 2006)

2. 017-4821296

3.017-5773177

4. 012-4605246

5. 017-5858554

6. 012-4773455

5. 016-4500847

6. 016-4600946

7. 013-4601830

8. 013-4024957

Ada lagi 2 nombor tapi aku x ingat dah . . sebab x brapa elok. hahahahaha. . . . Currently, aku guna 2 no – no HYC & UOX. Oke la. I think that’s all for this opportunity. Thanks for reading ! ! Have a nice day . . pEaCe ! ! ! =)

Bagi komen sikit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: