Strategic Planning of Life

Ketika post ini ditulis, jantung hatiku berasa sangat bersyukur ke hadrat Allah ‘Azza Wa Jalla yang memberikan hidayah at-taufiq kepadaku. Alhamdulillah!

Tajuk entry ni agak menarik kan, ye tak? Tak menarik? Menarik? Ikut suka korang yang baca la nak rasa apa. Hehe..

Aku tak nak berceloteh panjang sebab yelah.. Cer tengok waktu entry ni posted. Waktu yang sepatutnya tidur digunakan untuk menekan pena keyboard.

Hidup di dunia yang sementara ini perlukan perancangan yang sistematik dan mantap bagi memastikan kejayaan di dunia dan di akhirat. Corak kehidupan yang berbeza antara kita satu sama lain membuatkan kita ada minor goals and missions yang berbeza. Am I right?

Our major goal is indeed the same that is to attain Allah’s blessings and His Jannah! By the way, wishing all the best to all of us for our future undertakings!

“Do our very best, leave Allah the rest!”

2 Responses to “Strategic Planning of Life”

  1. Apa yg kau tak faham doe?

  2. tak brapa paham de Kamil…

Bagi komen sikit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: