“Best la kau free sekarang!”

Oh. Hang ingat takde kelas la ni kau relax ka? (Lek lek, baca nada biasa ok hehe). Selama ni betul ke orang sibuk sangat sebab urusan akademik?

Meh nak habaq mai sikit, minggu ni punya aktiviti malam.

Isnin mlm: meeting chinese new year open house 2015(as program manager)

Selasa mlm: kelas training dakwah(as speaker)

Rabu mlm: meeting mega street dakwah IKRAM siswa uia kuantan(as master mind)

Mlm ni: liqo usrah yg aku pimpin(saja tunda pkl 11, sbb plan nak buat qiam).

Esok mlm; meeting antara ngo hidayah centre pahang n persatuan gerak intelek(intellectual wisdom)

Sabtu pg sampai ptg daurah, mlm liqo usrah dgn murobbi ak.

Ahad mlm: training performance belia/IKRAM siswa utk perhimpunan tahunan IKRAM Pahang next week.

P/S: Ni belum kahwin, tak tau la kalau kahwin jd mcm mana. Jadi slow dlm dakwah ke guane. Ni bkn nak menunjuk ke apa, nak habaq mai betul ke aku relax skrg?

Bagi komen sikit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: