19 Responses to “Download Collection”

  1. thnx 4 sediakn modul untk bdk2 fom4

  2. adilahbadar Says:

    thanx for the note and help a lot when teaching session..thanx so much.syukran jazilan.god will bless u alwaqys

  3. aiman ubaidillah Says:

    syukran ya akhi. jazakallahu khairan kastira.

  4. thx 4 da module..:)

  5. Wa’alaikumussalam.
    Terima kasih kerana mengunjungi blog saya.
    Insya ALLAH..mudah-mudahan..
    berkongsi pendapat?

  6. assalamualaikum…
    first time masuk kat web ni…terima kasih kerana sudi kongsi ilmu dengan kami semua…semoga ahmad kamil diberkati dan dirahmati ALLAH swt selalu, insyaALLAH.. all the best for SPM 2009.. chayok!! ^_^
    boleh kongsi pendapat dengan saya tak…???

    salam perkenalan dari saya_______________
    assalamualaikum…

  7. boleh..tiada masalah.
    ilmu tu milik ALLAH.
    Bukan milik saya ke siapa.

  8. fazz_zalnia Says:

    thanx for the module…sy cikgu baru posting n kena ajar add math…halal ek sy guna modul2 ni???

  9. Terima kasih atas komen tu.
    insya ALLAH saya akan sentiasa cuba bagi yg terbaik
    untuk kebaikan semua lapisan masyarakat dan para pelajar khususnya umat Islam.

  10. suke sgt blog kamu…. full of meaning… n memenuhi kehendak syer…heee

  11. Untuk cerita yang lebih detail,
    bacalah drama bersiri Roda Kehidupan.
    Kerana ia ada kesinambungan dengan cerpen Madu Dibalas Racun.

  12. kalau baca betul2,
    Aiman tu tak nampak sempurna pun.

  13. aDiA_salam Says:

    salam…
    cita ni agak menarik..
    bila baca cita ni ada sedikit tekanan..
    coz ada saat2 yg agak menyakitkan hati pembca..

    tp Aiman terlalu baik la..
    mcm dia terlalu sempurna..
    tiada manusia yg sempurna dlm idup ni.
    (sy cma bgi komen je)
    jgn mare ye…

  14. whO I am?? Says:

    papepun thnks..
    whai tuannye blog..
    jga diri~

  15. whO I am?? Says:

    halalkn je la..
    sptutnya kat crpen tu..
    ish..teruk tul..(menempelak diri)

  16. tak mengapa

  17. whO I am?? Says:

    ehh..silap posting lak..
    hehehe…

  18. boleh dikatakan begitulah…

  19. whO I am?? Says:

    kisah cm prjlnn idop sndiri..
    teka je..
    tul ke??

    papepun..truskn idop dgn kbhgiaan..
    krna itu bisa menenangkn ati~

Bagi komen sikit...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: